در ادامه طرز تهیه شیرینی آلمانی را ببینید
مواد لازم :
آرد قنادی ۳۰۰ گرم
شیر ۳۰ گرم
عسل ۳۰ گرم
روغن جامد یا روغن صاف ۱۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر هل ۱/۲ ق چ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن و پودر قند الک شده را هم بزنید تا نرم (پوک) و یکدست شود.سپس زرده و وانیل و هل را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. عسل را اضافه کنید و کمی هم ز نید و بعد شیر را هم داخل مواد شیرینی بریزید. وقتی مواد مخلوط شدن آرد الک شده را اضافه کرده و با لیسک یا نوک انگشت فقط مخلوط کنید . خمیر لطیفی به دست می آید که داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند
بعد خمیر را بین دو تا کیسه با وردنه به ضخامت حدود ۳ میلی متر باز کنید و با کاتر قالب بزنید . و وسط نصف شیرینی های قالب زده را با وسیله ای کوچک تر مثل سر ماسوره سوراخ ایجاد کنید . داخل سینی آلومینیومی مخصوص شیرینی ، کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را بچینید . فر را از قبل به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید تا گرم شود . و در آخر سینی را داخل فر بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد اجازه دهید بپزد
قتی پخته شد از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود . حالا روی قسمت های سوراخ دار رو با عسل بپوشانید و بعد داخل پودر نارگیل یا پسته و .... بغلطانید. یا روی آنها را شکلات بزنید و تزیین کنید . حالا بین هر دو شیرینی قالب خورده مقداری مارمالاد یا سس میوه بریزید
نکته ۱ : ورز دادن و مخلوط کردن بیش از حد باعث میشود خمیر به روغن افتد و کیفیت شیرینی پایین بیاد
نکته ۲ : برای فرهای برقی دمای بین ۱۵۰ تا ۱۵۵ کافیست اما باز هم ممکن است در هر فر متفاوت باشه . دقت کنید شیرینی ها نسوزند . وقتی کمی تغییر رنگ داد میزان پخت کافی است.
نکته ۳ : تزیین شیرینی ها سلیقه ای هست و میتونید از هرچی از جمله انواع مغز ها ، ترایفل ، کنجد ، شکلات و غیره استفاده کنید
نکته ۴ : به محض اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردید ، اگر دیدید روی شیرینی ها حباب افتاده سریع با کفگیر روی آن ها را صاف کنید
نکته ۵ : روغن صاف را میتوانید به صورت خانگی تهیه کنید
نکته ۶ : پودر قند را حتما اول الک کنید و بعد وزن کنید
نکته ۷ : آرد را ۲ ، ۳ بار الک کنید
نکته ۸ : اندازه ها را رعایت کنید