این شیرینی طعم و بافتش شبیه شیرینی نخودچی هست و بسیار مناسب عید نوروز هست
در ادامه طرز تهیه شیرینی سه آرده را ببینید
روغن صاف ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
آرد برنج ۱۵۰ گرم
آرد قنادی (سفید) ۷۵ گرم
پودر هل ۱/۲ ق ج
پودر قند ۱۵۰ گرم
وغن صاف رو با پودر قند با همزن خوب می زنيم تا پفکی
و رنگش روشن بشه بعد پودر هل رو اضافه می کنيم
آخر سر هم مخلوط آردهای الک شده رو اضافه میكنيم و خوب ورز میديم تا خمیر لطیف به دست بياد.
خمير رو بین دوتا پلاستیک با وردنه باز می كنيم و ترک های خمير رو می گيريم و كاتر ميزنيم
داخل سینی مخصوص کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها رو میچینیم
روی شيرينی ها رو رومال زرده و زعفران با فرچه میزنيم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه برای فرهای گازی و دمای ۱۵۵ تا ۱۶۰ به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در طبقه وسط قرار میدیم
بعد از اينكه شیرینی ها سرد شد داخل ظرف مورد نظر میچینیم
این شیرینی طعم و بافتش شبیه شیرینی نخودچی هست و بسیار مناسب عید نوروز هست
خمیر شیرینی نیاز به استراحت نداره
دمای فر و میزان پخت تقریبیه چون ممکنه میزان پخش حرارت و دما در فرها متفاوت باشه پس حواستون باشه
ولی معمولا حداقل ۱۰ دقیقه زمان رو لازم داره
این میزان مواد تقریبا دوبرابر مقداری که در عکس میبینید به شما شیرینی میده