شیرینی نارگیلی یکی از بهترین و محبوب ترین شیرینی ها برای جشن ها می باشد . در این مقاله دستور پخت این شیرینی برای شما قرار دادیم .
مواد لازم :
پودر نارگیل چرب ۱۲۵ گرم
شکر دانه ریز ۲۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۲۵ گرم (تقریبا ۴ الی ۵ تخم مرغ کوچک)
آبلیمو ۱/۲ ق چ
روغن مایع ۷۵ گرم
وانیل ۱/۳ ق چ
طرز تهیه :
پودر نارگیل و شکر را مخلوط کنید
روغن ، سفیده تخم مرغ ، وانیل و آبلیمو را هم به بقیه مواد اضافه و با هم مخلوط کنید
با گوشتکوب برقی کمی له کنید
مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود وقتی داغی مواد در حدی بود که دست را نمیسوزاند از روی حرارت بردارید و بگذارید در محیط خنک شود
بعد داخل قیف بریزید و روی کاغذ روغنی داخل سینی پایپ کنید (فاصله داشته باشند چون پف میکنند)
روی شیرینی ها در صورت دلخواه پودر پسته بریزید و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید
وقتی سرد شدند شیرینی ها از کاغذ جدا کن…