0935 - 9338032

کارگاه عملی پخت و دیزاین بیسکوییت های دکوراتیو مقدماتی

کارگاه عملی پخت و دیزاین بیسکوییت های دکوراتیو مقدماتی

برای دریافت اطلاعات بیشتر با هنرمند تماس حاصل فرمایید.

جهت مشاهده اطلاعات تماس هنرمند ، اینجا کلیک کنید

ساعت ده صبح تا ۷ عصر

تهران ۱۴ آذر

نحوه درست کردن آیسینگ و کار با انواع غلظت ها

آموزش دو نوع کوکی پایه مناسب کار با رویال آیسینگ

تکنیک ها

📌نحوه چوب زدن کوکی

📌نحوه ساخت کاتر

📌تکنیک ترنسفر

📌تکنیک (wet on wet)خیس روی خیس

📌تکنیک حریر

📌تکنیک تافتینگ

📌تکنیک مروارید

📌تکنیک شکاف دار

📌تکنیک طرح آجر

📌تکنیک ترک

📌تکنیک چاپ خوراکی

📌خزه خوراکی

📌 نحوه کار با استنسیل

کلاس ورکشاپ بوده و همه مواد اولیه در خدمت هنرجوها قرار می گیرد . این کلاس نیاز به پیش زمینه ندارد