در این مقاله سعی کردیم نحوه تهیه رویال آیسینگ رو بهتون آموزش بدیم . در مقاله های بعدی نحوه تعیین غلظت را هم توضیح خواهیم داد
مواد لازم :
پودر قند ۹۰۰ گرم
پودر سفیده تخم مرغ
پودر کرم تارتار ۱ قاشق چایخوری
گلیسیرین خوراکی ۱ قاشق چایخوری
اسانس ۱ قاشق چایخوری
آب جوش ۸ قاشق سوپ خوری
آب جوش و پودر سفیده تخم مرغ و پودر تارتار و گلیسیرین و اسانس را با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم سپس پودر قند را الک کرده به مواد اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن با مدت ۵ دقیقه مخلوط میکنیم .
نکته : ایسینگ حتما باید درون ظرف در بسته داخل یخچال نگه داری شود.
نکته : میتوان از سفیده تخم مرغ تازه به جای پودر آن استفاده کرد.
نکته : در این ترکیب اسانس و گلیسیرین اختیاری است .