0935 - 9338032

طرز تهیه رویال آیسینگ

در این مقاله سعی کردیم نحوه تهیه رویال آیسینگ رو بهتون آموزش بدیم . در مقاله های بعدی نحوه تعیین غلظت را هم توضیح خواهیم داد

مواد لازم :

پودر قند ۹۰۰ گرم

پودر سفیده تخم مرغ

پودر کرم تارتار ۱ قاشق چایخوری

گلیسیرین خوراکی ۱ قاشق چایخوری

اسانس ۱ قاشق چایخوری

آب جوش ۸ قاشق سوپ خوری

آب جوش و پودر سفیده تخم مرغ و پودر تارتار و گلیسیرین و اسانس را با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم سپس پودر قند را الک کرده به مواد اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن با مدت ۵ دقیقه مخلوط میکنیم ‌.

نکته : ایسینگ حتما باید درون ظرف در بسته داخل یخچال نگه داری شود.

نکته : میتوان از سفیده تخم مرغ تازه به جای پودر آن استفاده کرد.

نکته : در این ترکیب اسانس و گلیسیرین اختیاری است .